Hej kompis

Jag skriver mycket musik som riktar sig till barn och när jag framför den kallar jag mig för Hej kompis! Alla mina Hej kompis-sånger hittar du på min youtubekanal och på Spotify
 
Det som kännetecknar mina Hej kompis-sånger är att de är pedagogiska i sina texter och igenkänningsbara i musiken. Ofta innehåller de också rörelser som är noga  genomtänkta för att öva upp barnets olika förmågor så som grovmotorik, finmotorik, begreppsuppfattning och fantasi.
 
Konsert
Jag kommer gärna ut och spelar och sjunger mina Hej kompis!-sånger. Så om du arrangerar ett evenemang där det skulle passa med en härlig musikkonsert där barnen verkligen får vara delaktiga så tveka inte att kontakta mig. Läs mer här
 
Bok + cd
Hej kompis! 20 roliga sånger för barn är en samling med några av mina Hej kompis-sånger och den passar för barn i 2-5 års åldern. Den används med fördel både i förskolan och hemma med mamma och pappa.  Förutom att boken innehåller noter, text och ackord till sångerna så medföljer även en cd-skiva med alla sånger inspelade i sin helhet. Till sångerna finns det dessutom förslag på rörelser och exempel på hur de kan framföras.
Tina Helmersson Landgren har med sin personliga stil skapat de fina illustrationerna som ger boken färg liv och karaktär.

Hej kompis 20 roliga sånger för barn finns nu äntligen i lager igen!!!
Bok + cd skiva kostar 200 kr. En fraktkostnad på 99 kr tillkommer. Hör av dig till mig via mail med namn och adress om du är intresserad av att beställa en bok. 

kontakt@lindaanderssonburstrom.se

Ni hittar oss även på:
Instagram
Facebook

djuren-springermindre
Pelle-krokodil